"Настрадао" Олајинка

Нигеријцу се прикрао иза леђа: Дјечак украо дрес фудбалеру Црвене звезде, па се дао у бијег - ВИДЕО

 • Извор: Телеграф
 • 17.05.2024. 09:26

Фудбалери Црвене звезде у четвртак су поразили крушевачки Напредак на стадиону "Младост" са чак 4:0 и тако се коло пре краја шампионата опростили од гостујућих стадиона, макар када је у питању првенство.

Одличну увертиру пред финале Купа са Војводином имали су црвено-бијели, а Владан Милојевић је дао шансу чак десеторици такозваних “бонуса”, односно играчима млађим од 21 године.

На крају утакмице фудбалери су отишли испред Делија и заједно са њима прославиле ново славље, а шоу је том приликом украо један малишан, који је видно био жељан да добије дрес неког од играча.

Ишао је од фудбалера до фудбалера, сваког питао за сувенир, међутим није наишао на позитиван одговор. Тада је ријешио да узме ствари у своје руке.

Прикрао се неопрезном Питеру Олајинки у једном моменту, видио да је Нигеријац држао у рукама, али и иза леђа и успио је да му отме исти, наводи Телеграф.

Олајинка је одмах примијетио шта се догађа и потрчао је за дјечаком, који се претходно дао у спринт. Није познато да ли га је сустигао, а ми смо свакако гледали једну врло симпатичну сцену.

Пратите нас и путем Вибера

 • 14:40 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Наша Српска

  Наша Српска

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.