Meč Borca i Željezničara

Oglasili se "Lešinari": Na nas bacano kamenje, topovski udari i baklje

 • Izvor: ATV
 • 09.11.2022.11:49

Navijači banjalučkog Borca napadnuti su na sarajevskom stadionu Grbavica od strane navijača domaćeg Željezničara tokom meča u nedjelju, te su u pratnji policije napustili tribine.

Fudbalski klub Borac savladao je na "Grbavici" Željezničar s 2:1.

Sada su se oglasili iz popularnih “Lešinara”, navijača Borca, i naveli da su svega dva autobusa navijača uspjela ući na stadion.

“Dolazak na Grbavicu sa 300 ludih glava, od kojih su svega dva autobusa uspjeli da uđu. I pored jakog pretresa sarajevske policije, na stadion je unešena sva pirotehnika bez i jednog sankcionisanja naših momaka! Napadani smo sa obe strane kaveza od strane maskiranih grupa, na nas je bacano kamenje, topovski udari i baklje, sve do trenutka uzvraćanja kada se njihova desna strana povlači. Nakon toga sukob i sa policijom te istjerivanje sa stadiona kada su se tenzije smirile. Borac je nakon preokreta pobijedio 1:2”, naveli su iz “Lešinara”.

 • 21:00 Serija: Igra sudbine

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 21:50 Serija: Istine i laži

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 22:35 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:45 Serija: Red Rok

  Red Rock' je irska kriminalistička serija u režiji Petera McKenna koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rock u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.

 • 23:15 Serija: Bolivar (12+)

  Jedna od najpoznatijih kolumbijskih istorijskih drama i televizijskih serija 'Bolívar, una lucha admirable', što bi u prijevodu značilo 'Bolivar, borba vrijedna divljenja', prati život venecuelanskog nacionalnog heroja Simona Bolivara.