ATV

"Još mi je vruća glava"

Oglasio se Borjan: Povrijeđen sam i tužan, nisam ovo zaslužio!

  • Izvor: Agencije
  • 01.06.2023. 08:02

Novi trener Crvene zvezde, Barak Bahar, odlučio je da promijeni prvog golmana, pa je tako jedna od njegovih prvih odluka poslije stupanja na mjesto šefa struke crveno-bijelih bila da saopšti kapitenu Milanu Borjanu da neće biti prvi golman kluba.

Borjan, koji je godinama kapiten Zvezde, je ovu odluku dočekao u Parizu, gdje je otputovao sa suprugom i sinom i neprijatno je iznenađen.

Zvezda u trećem šeširu

Zvezda u trećem šeširu

Kako je rekao u izjavi za Žurnal, povrijeđen je i tužan i smatra da nije ispoštovan kako dolikuje nekome ko je šest godina života dao Crvenoj zvezdi i osvojio isto toliko titula šampiona.

- Upoznao sam trenera Bahara u Beogradu i lijepo smo se ispričali. Kad sam došao u Pariz, novi trener me je pozvao i saopštio mi da nisam više prvi golman i da ne računa na mene. Telefonskim putem. Iskreno, jako mi je teško i jako sam povrijeđen, jer nisam zaslužio da me trener koji je dva dana u klubu pozove i saopšti takvu informaciju. Prosto mislim da je trebalo da budem ispoštovan na način koji dolikuje nekome ko je šest godina života dao Crvenoj zvezdi.

Pešić donio Zvezdi treću uzastopnu duplu krunu!

Pešić donio Zvezdi treću uzastopnu duplu krunu!

- Sada mi je vruća glava i jako sam povrijeđen i tužan, ne želim da kažem nešto što nije na mjestu. Neka o meni pričaju moji rezultati i šest godina titula, duplih kruna, sportskih i nadljudskih napora. Vrijeme je uvijek najbolji pokazatelj. U svakom slučaju, ja sam Zvezdin vojnik, imam ugovor do 2026. godine. Moje srce kuca za moju Crvenu zvezdu i to niko ne može da mi oduzme - poručio je Milan Borjan u razgovoru za Žurnal.