Holandija

Oglasio se otac Dušana Tadića o napadu na fudbalera

 • Izvor: novosti.rs
 • 10.08.2022.15:32

Otac srpskog reprezentativca Dušana Tadića, Petar Bato Tadić, oglasio se nakon šokantne vijesti da je srpski as napadnut ispred kuće u Holandiji.

Podsjetimo, u noći između 27. i 28. jula dvojica razbojnika, došla su ispred Tadićeve kuće sa namjerom da ga opljačkaju. Međutim, Tadić nije dao na sebe, uspio je da se odbrani od napada protivnika i pritom uzvrati jednom od razbojnika, a iz svega je izašao skoro neokrznut budući da je prošao samo sa lakšom ogrebotinom na ruci.

"!Ma sve je u redu sa Dušanom, nije to bilo ništa strašno. Mediji su možda malo i preduvali čitavu situaciju, nije ni povrijeđen niti išta", kaže za "Novosti" raspoložen i nimalo uzrujan zbog pomenutog incidenta Petar Bato Tadić, otac sjajnog srpskog asa.

Naoružani napadači pokušali su da opljačkaju Dušana ispred njegove kuće u južnom dijelu Amsterdama. Najvjerovatnije su željeli da ukradu njegov sat ili automobil, ali Srbin je uspio da se odbrani.

Prema pisanju holandske štampe, Ajaks je nakon ovog incidenta pojačao mjere obezbjeđenja srpskom fudbaleru.

Tagovi:
 • 20:10 Priča se

  Emisija ‘Priča se…’ donosi širok izbor aktuelnih tema, suprotstavljenih stavova, različitih uglova, činjenica i replika.

 • 21:30 Serija: Igra sudbine

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 22:15 Serija: Istine i laži

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 23:00 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 23:10 Serija: Red Rock (12+)

  Kriminalistička serija smještena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina, donosi zaplete vezane za ubistva i međusobne odnose ljudi.

 • 23:30 Serija: Bolivar (12+)

  Jedna od najpoznatijih kolumbijskih istorijskih drama i televizijskih serija 'Bolívar, una lucha admirable', što bi u prijevodu značilo 'Bolivar, borba vrijedna divljenja', prati život venecuelanskog nacionalnog heroja Simona Bolivara.