Nakon gola

Pešić progovorio o sukobu sa Dragovićem (VIDEO)

 • Izvor: Kurir
 • 26.05.2023. 21:16

Fudbaleri Crvene zvezde "ovjerili" su dupli krunu pobjedom na Čukaričkim u finalu Kupa Srbije, a heroj ovog susreta bio je Aleksandar Pešić koji je dva puta zatresao mrežu tima sa Banovog brda i postarao se da pehar ostane u vitrinama crveno-bijelih.

Međutim, poslije prvog gola mnogima je za oko zapao njegov sukob sa saigračem Aleksandrom Dragovićem, pa je Pešić u izjavi za Kurir objasnio detalje razmirica koje su privukle veliku pažnju.

"Želio sam da se zahvalim navijačima i skinem dres pri proslavi prvog gola. Osjetio sam nalet adrenalina i veliku dozu emocija kada sam otrčao ispred sjevera. Aleksandar Dragović me je u tom momentu stigao i kao pravi drug, brat i prijatelj inteligentno savjetovao da to ne uradim rizikujući žuti karton. Međutim, žarko sam želio da podijelim radost sa navijačima i zato je moja reakcija bila takva. Svako ko prati Zvezdu zna kako dobra atmosfera vlada u našem timu i to je bio važan preduslov svih uspjeha koje smo postigli ove takmičarske godine. Vidjeli ste poslije utakmice kako smo zajedno podijelili radost na ceromoniji uručenja pehara", rekao je Pešić.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Naša Srpska

  Najnovije informacije, planovi, sve aktuelne, ali i neobične priče i ljudske sudbine. Slikom i rječju, s kraja na kraj Srpske, svaki ponedjeljak u 18:20 donosimo neke nove teme.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:35 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.