Torino

Pogba i Vlahović na terenu do kraja januara

 • Izvor: ATV
 • 16.01.2023.09:58

Povrijeđene zvijezde Juventusa polako ulaze u formu i za trenera Maksa Alegrija mogli bi da budu dostupni do kraja januara.

Pogba nije odigrao nijedan meč po dolasku u Juventus, dok je Vlahović odigrao nekoliko mečeva prije povrede i odlaska na Svjetsko prvenstvo.

Prema pisanju italijanskih medija Srbin intenzivno radi na oporavko i zajedno sa Pogbom bi mogao do kraja januara zaigrati u dresu Stare dame.

Pogba i Vlahović su za sada ključni igrači za igru Juventusa, a njihovo odsustvo najbolje se pokazalo na meču protiv Napolija kada su poraženi sa visokih 5:1.

I ostali važni igrači poput Kjeze su u timu, pa se nakon dugo vremena očekuje Juventus u punom kapacitetu. Mada, ako je suditi po pisanju medija, Vlahović bi mogao biti do kraja januara na terenu, ali ne i u Juventusovom dresu.

 • 20:20 Po svijetu sa Robertom Dacešinom

  Svakog ponedjeljka u 20 časova i 20 minuta na programu ATV-a za vas putopisna avantura sa potpisom Banjalučanina Roberta Dacešina.

 • 21:00 Emisija: Ćirilica

  Svakog ponedjeljka u 21 čas na programu ATV-a možete da pratite emisiju „Ćirilica“ urednika i voditelja Milomira Marića.

 • 23:30 Serija: Bolivar (12+)

  Jedna od najpoznatijih kolumbijskih istorijskih drama i televizijskih serija 'Bolívar, una lucha admirable', što bi u prijevodu značilo 'Bolivar, borba vrijedna divljenja', prati život venecuelanskog nacionalnog heroja Simona Bolivara.