Букурешт

Приведен легендарни фудбалер Звезде! Полиција га јурила под ротацијом

 • 27.05.2024. 15:53

Некадашњи фудбалер Црвене звезде и Стеауе Миодраг Белодедић приведен је недавно у Букурешту, наје кон што га полиција ухватила за воланом у алкохолисаном стању.

Румунски медији су пренијели да је Белодедић ухваћен под дејством алкохола од стране органа реда. Белодедић је наводно изазвао инцидент када је послије рођенданске прославе сјео у аутомобил, након чега га је зауставила полиција и провјерила му ниво алкохола у крви.

Ово су најстарије валуте на свијету: Од српске старије само двије

Ово су најстарије валуте на свијету: Од српске старије само двије

Тамошњи медији преносе да је Белодедића полиција чак јурила под ротацијом и након урађеног алко-теста, одузета му је возачка дозвола на 90 дана. 

- Зауставили су ме када сам изашао из ресторана, са забаве. Отишао сам око три и нешто. Дошли су за мном и зауставили ме. Стајали су и чекали. Јурили су ме полицијским аутом, са ротацијом, око 100 метара - рекао је Белодедић.

Тешка несрећа на магистрали: Најмање седморо повријеђених

Тешка несрећа на магистрали: Најмање седморо повријеђених

Признаје некадашњи ас Звезде да је починио прекршај. 

- Попио сам два пића са другарима. Након што ме је полиција зауставила, дали су ми алкотест и изашао сам са нивоом алкохола у крви од 0,08. Да ли схватате колико сам био пијан? Наравно, то је прекршај. Одведен сам у полицију, држали су ме два сата, узели су ми крв... Рекао сам им да нисам пијан, да могу да стојим на једној нози. И узели су ми возачку на 90 дана - додао је двоструки шампион европе, преноси Информер.

Подсјетимо, Миодраг Белодедић је освојио Куп Европских шампиона, данас Лига шампиона, са Стеауом и Црвеном Звездом.

Пратите нас и путем Вибера

 • 14:00 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

  'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

 • 14:40 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Наша Српска

  Наша Српска