Beograd

Ranjeni dječak sa KiM došao na Marakanu, Borjan ga iznenadio poklonom

 • Izvor: Nova.rs
 • 06.02.2023.02:00

Stefan Stojanović, srpski dječak sa Kosova i Metohije bio je jedan od gostiju Crvene zvezde na meču sa Vojvodinom.

Jedanaestogodišnjak iz Štrpca je početkom godine, na Badnji dan, ranjen, kada je na grupu Srba zapucao naoružani Albanac.

Ekipa Zvezdine televizije je dan pred meč krenula po Stefana, a porodica Stojanović je po dolasku na Marakanu obišla stadion i ispratila remi sa Vošom 1:1.

Klub iz Ljutice Bogdana je o tome napravio posebnu emisiju „Zvezda je porodica“ gdje je mogao da se vidi put do Kosova i Metohije, dodjela poklona dječaku, ali i doček u porodici Stojanović.

Stefan je rekao da Zvezdu voli od kada zna za sebe, da ga je tome naučio brat i da su mu dvojica omiljenih igrača Milan Borjan i Marko Gobeljić, prenosi "Nova.rs".

Otkrio je i da je imao tremu kada je čuo da ekipa Zvezdine televizije dolazi u Štrpce, a Stefanu je pripao Borjanov dres sa brojem 82.

Klub ga je odveo u obilazak Zvezdinog muzeja, zajedno sa porodicom, a istog dana se sreo i sa Svetozarom Mijailovićem, predsjednikom crveno-bijelih.

Tokom posjete Beogradu je i upoznao Borjana, od koga je na poklon dobio i rukavice na travi stadiona „Rajko Mitić“.


 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Metar moga sela

  Marin Marinković, dugogodišnji urednik i TV lice, poći će putevima sela u cijeloj Republici Srpskoj, zavirti u domove vrijednih domaćina, otkriti tradiciju i pustiti glas naroda da opiše svoj život i rodnu grudu.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:40 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.