Banjaluka

Spektakl u dvorani Borik: Na turnir stižu veterani Borca, Zvezde, Partizana, Sarajeva, Hajduka i mnogi drugi

 • Извор: Мондо.рс
 • 02.09.2022. 15:24

Na turnir u Banjaluku stižu i Savo Milošević, Marko Marin, Miloš Krasić, Perica Ognjenović, Hrvoje Milić, kao i asovi Zlatan Muslimović, Mladen Bojinović, Goran Delić, i brojni drugi proslavljeni sportisti iz BiH i regiona.

Ovog vikenda će u dvorani Borik biti održan drugi Međunarodni turnir veterana u malom fudbalu.

Ljubitelji malog fudbala u periodu od 03-04.09.2022. godine, u SD Borik, moći će uživati u bogatom sportskom programu i odličnim utakmicama, a na teren će u Banjaluci, kao gosti, istrčati i proslavljeni bivši asovi najpoznatijih regionalnih fudbalskih klubova: Crvene zvezde, Partizana, Borca, Hajduka iz Splita, Humane zvezde, tim All Star, Legija Varšava ali i gosti - učesnici iz Sarajeva, Rijeke i brojnih drugih gradova iz regiona.

I ovogodišnji turnir ima humanu notu i održava se pod sloganom "Mi igramo, one pobjeđuju", a želja organizatora je, da se na ovaj način, pridruži i podrži nacionalne akcije i aktivnosti u borbi protiv raka dojke.

Svečano otvaranje turnira planirano je za subotu (03.09.) u 16.30 časova, a prva utakmica u okviru prvog kola turnira igra se u 17 časova, gdje će snage na terenu odmjeriti FK Crvena Zvezda i FK Borac. Ekipu Borca na terenu u subotu, predvodiće najmlađi među veteranima, 37-godišnji Bojan Puzigaća.

Na turnir u Banjaluku stižu i Savo Milošević, Marko Marin, Miloš Krasić, Perica Ognjenović, Hrvoje Milić, kao i asovi Zlatan Muslimović, Mladen Bojinović, Goran Delić, i brojni drugi proslavljeni sportisti iz BiH i regiona.

Polufinalne, odnosno finalna i utakmica za treće mjesto predviđene su za nedjelju (04.09) od 11.15 časova. Cijena dvodnevne ulaznice iznosi 3 KM, piše Mondo.ba.

Тагови:
 • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Путуј, пробај, заволи (Р)

  '‘Путуј, пробај, заволи (Р)

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.