Brazilac nepoželjan

Transfer bomba: Mediji pišu da bi Nejmar mogao obući dres Juventusa

  • Izvor: ATV
  • 22.06.2022.15:38

Brazilac Nejmar mogao bi u narednoj sezoni nositi dres Juventusa, pišu italijanski mediji.

Iako nije riječ o relevantnim medijima, ove spekulacije podgrijao je novinar Santi Aouna koji je na svom tviter nalogu podijelio vijest da PSŽ ne želi više Nejmara u svojim redovima, da bi portal FootMercato podijelio vijest da bi nova destinacija za Brazilca mogao da bude Juventus.

Francuski mediji pišu da je PSŽ nezadovoljan igrama Nejmara, a sve je kulminiralo još ranijim ispadanjem PSŽ-a iz Lige šampiona uprkos napadačkoj senzaciji koju čine Mbape, Mesi i Nejmar. Potpuna rekonstrukcija tima najavljena je nakon mogućnosti da klub napusti Mbape koji bi mogao obući dres kraljevskog kluba.

Dolazak novog sportskog direktora Luisa Kamposa u Pariz znači da je Brazilac na izlaznim vratima šampiona Francuske, a podršku za takve odluke dobio je i od predsjednika Kluba koji je poručio da očekuju bolju igru od prethodne sezone, a da oni koji nisu voljni da se bore mogu napustiti klub.

Ipak, Nejmar čiji trajsfer je i dalje najskuplji u istoriji fudbala u problemu je za pronalazak novog kluba zbog ekstremno visoke plate.

PSŽ je navodno spreman da ga pusti na pozajmicu, međutim, plata od 30 miliona evra za 30-godišnjeg Brazilca je previsoka za mnoge velikane evropskog fudbala. Čak se spominjala mogućnost da dio plate isplaćuje Pariz, a da ostalo spremi Juventus, što je opet nerealna opcija.

U čitavu priču uključen je Mojze Kin koji bi mogao otići u Pariz iz Juventusa.

Tagovi: