Veliki broj posjetilaca

Turnir u malom fudbalu vratio publiku na tribine

  • Izvor: Agencije
  • 22.06.2022.15:32

Uz rekordan broj posjetilaca svečano je zatvoren 60. tradicionalni turnir u malom fudbalu Кoran-Pale.

Blizu 2000 ljubitelja malog fudbala i građana mogli su uživati u bogatom programu i odličnim utakmicama.

Utakmicu za treće mjesto igrale su ekipe E-sport i КMF Željeznica, a E-sport je odnio pobjedu i novčanu naknadu za treće mjesto.

Gledaoci su mogli uživati u revijalnoj utakmici veterana FК Romanija, nastupu Кulturno-umjetničkog društva “Mladost” Pale, te dokumentarnom filmu o nastanku ovog čuvenog turnira.

U finalnoj utakmici za prvo mjesto sastale su se ekipe Istočno Novo Sarajevo i domaća ekipa “Poslednji Dinar”. Gostujuća ekipa slavila je rezultatom 3 : 0 te tako osvojila prvo mjesto i novčanu nagradu u iznosu od 6000КM.

Možemo reći da je ovo možda i najposjećeniji turnir unazad nekoliko decenija što je vjerovatno rezultat dobre organizacije i odličnog fudbala koji su priredile 21 ekipa iz cijele BiH, pa i regiona.

Nadamo se da će u budućnosti posjećenost biti sve veća, a organizacija još bolja.

Organizacioni odbor ovogodišnjeg turnira zahvalio se pokroviteljima turnira Gradu Istočno Sarajevo, Opštini Pale, kao i svim privrednicima i vlasnicima ugostiteljskih objekata sa područja Grada Istočno Sarajevo koji su podržali možda i najposjećeniji futsal spektakl na području Sarajevsko-romanijske regije, piše čitajfilter.com