Veznjak

Verati nezadovoljan u PSŽ-u, Juventus čeka priliku

 • Izvor: ATV
 • 18.03.2023.13:38

Marko Verati (30) ozbiljno razmišlja o tome da na kraju ove sezone napusti PSŽ, s obzirom na to da je nezadovoljan trenutnom situacijom u prvaku Francuske, javlja Kalčomerkato.

Spomenuti izvor navodi da se Verati našao na meti kritika navijača nakon eliminacije Parižana u osmini finala Lige šampiona od Bajerna. Italijanski veznjak odigrao je obje utakmice protiv Bajerna, koje su Nijemci dobili 1:0 i 2:0.

Navodno, tenzije u svlačionici PSŽ-a su povećane s obzirom na to da je prvak Francuske ispao iz Lige šampiona, a brojni igrači su žestoko kritikovani među njima i Verati.

Omalenom Italijanu zasmetale su kritike na njegov račun, s obzirom na to da on smatra da je na svakoj utakmici dao sve od sebe. Zbog toga razmišlja da na kraju sezone napusti PSŽ.

Čelnici torinskog Juventusa pomno prate razvoj situacije, s obzirom na to već godinama žele dovesti Veratija u Torino, tvrdi Kalčomerkato.

 • 17:00 Top 10 tajni i misterija

  Da li ste ikada razmišljali postoje li vanzemaljci, susreti druge vrste i paranormalne aktivnosti? Da li je Bigfoot zaista postojao? Da li čudovište još uvijek spava na dnu Loch Nessa? Postoje li anđeli? Kakve tajne kriju 'svete spise'?

 • 17:50 Narod priča (R)

  Pred našom kamerom, otvoriće se i ispričati priču, oni za koje ne znamo koliko u sebi nose ljubavi, istrajnosti, hrabrosti, oni koji znaju koliko je život čudnovato težak i lak, oni koji su osjetili i stradanje i ljepotu životne jednostavnosti.

 • 18:20 Serija: Slatke muke (R)

  "Slatke muke' srpski sitkom u režiji Marka Manojlovića, prati poznatu ličnost Andriju Miloševića, kojeg i igra Andrija Milošević, a koji se suočava sa svakodnevnim problemima, zajedno sa svojom porodicom i prijateljima prolazeći kroz urnebesne situacije.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:31 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.