ATV

Zvezdin poziv uvijek prija

Vladan Kovačević za ATV o ponudi ''crveno-bijelih''

  • Извор: АТВ
  • 01.06.2023. 15:06

Najbolji golman poljske Ekstraklase Vladan Kovačević na meti je Crvene zvezde, a u ekskluzivnom intervjuu za ATV otkriva detalje razgovora sa srpskim šampionom. Kovačević je na slatkim mukama. Svakog dana na adresu novog poljskog šampiona Rakova stižu ponude iz svih dijelova Evrope.

Poljaci očekuju veliko obeštećenje, a predsjednik Rakova istakao je da ne bi imao ništa protiv da klub koji želi srpskog golmana uplati 10 miliona evra. Pitanje je koliko Crvena zvezda može da ponudi, jer se čini, da je obeštećenje nepremostiva prepreka za Beograđane.

- Imao sam priliku da razgovaram sa ljudima iz Crvene zvezde. Poslije tog razgovora, ništa više. Da li bi Zvezda bila za mene prava opcija? Ja bih pristao da idem u Zvezdu, jer će igrati Ligu šampiona. Zvezda je Zvezda, njen poziv uvijek prija, ali poslije prvog razgovora, ništa se više nije desilo - rekao je Kovačević za ATV. 

Kompletan intervju sa Vladanom Kovačevićem pogledajte i video prilogu.

Тагови:
  • 23:45 Серија: Флибег (16+) (Р)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм