Нападач

Влаховић не игра за Србију!

 • Извор: Курир
 • 18.03.2024. 16:42

Душан Влаховић, нападач Јувентуса због проблема са леђима отказао је играње за Србију против Русије и Кипра.

Било је познато од раније да ће репрезентација Србије, за мартовске утакмице против Русије и Кипра бити значајно ослабљена. Повријеђен је Филип Ђуричић, позив је отказао Матија Настасић, са малом минутажом кубуре, између осталих, Немања Радоњић и Марко Грујић.

Међутим, Драган Стојковић је по доласку у Стару Пазову чуо за још један проблем. Душан Влаховић је отказао позив, усљед јаких болова у леђима. Према ријечима селектора Стојковића, Влаховић је једва одиграо утакмицу за Јувентус против Ђенове, али да није било потребе да долази у Београд.

"Поздравио вас је Влаховић, пошто и он не долази. Има страховите болове у леђима. Разговарали смо и јуче и данас. Цијеле недјеље је био под терапијама и лијековима. Некако су га спремили да одигра ову утакмицу. Хтио је да дође на преглед, али вјерујем играчима. Нема потребе да га малтретирамо. Боље да га боле сада леђа него у јуну", рекао је Стојковић.

Влаховић је одиграо цијели меч, а зарадио је искључење у посљедњем минуту, па ће имати и више времена за потпуни опоравак. Битно је да буде спреман за УЕФА ЕУРО 2024. године.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 14:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 14:15 Филм

  'Филм

 • 16:00 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

  Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

  ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

 • 17:00 Серија: Насљедници (Р) (12+)

  ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота.