Српски фудбалер

Влаховићу бивша прави пакао од живота

  • Извор: Курир
  • 18.03.2024. 21:50

Душан Влаховић већ неколико мјесеци ужива у љубави са својом новом-старом дјевојком Вањом Богдановић.

Иако је током година фудбалер Јувентуса био повезиван с великим бројем атрактивних жена, Душан је на свом Инстаграм профилу већ првог дана 2024. године гласно и јасно ставио до знања да "има очи" само за једну.

Влаховић не игра за Србију!

Влаховић не игра за Србију!

У питању је заносна црнка Вања, с којом је био и прије него што је започео блиставу фудбалску каријеру. Вања и Душан су у почетку били добри пријатељи, а из те пријатељске везе родила се љубав. Након неколико година, срели су се поново на Ибици и обновили своју везу.

Ипак, како Курир сазнаје од добро упућеног извора, једна од његових бивших дјевојака Елена Софија не може да се помири с тим да Душан ужива у вези с Вањом, па на све начине покушава да направи раздор у њиховом односу.

Елена и Душан провели су љетос неколико дана заједно на Миконосу и Ибици, кад су их страни папараци сликали док су заједно уживали на јахти и у вожњи скутером. Она не престаје да га прогања, а однедавно је започела и с јавним провокацијама на свом Инстаграм профилу.

- Елена Софија не може да се помири са чињеницом да је за Душана била само љетна авантура и да он сада ужива с Вањом, коју обожава и која му је одувијек, поред породице, била највећа подршка у животу и каријери. Она на све начине покушава да дође до њега, тако да га буквално прогони. Тако се она већ неко вријеме налази у Италији, гдје Душан живи и игра фудбал, у нади да ће га срести. Писала му је поруке, а кад је видјела да је он игнорише, ријешила је да му се освети, па је почела и јавно да га провоцира, како би Вању учинила љубоморном - каже извор и додаје:

- Посљедња у низу провокација је била кад је на Инстаграму као локацију гдје се налази ставила Италију, али и фотографију сунчаних наочара марке "фенди" - истог модела који је за дочек Нове године носио Душан, а на ком је био с дјевојком и пријатељима. Ово је урадила како би сви помислили да су њих двоје и даље заједно и како јој је дао своје наочаре. Ипак, истина је да обоје имају исти модел наочара и да се њих двоје нису ни видјели од љетос, кад су провели неко вријеме заједно на љетовању - прича извор.

Иначе, да љубав између Вање и Влаховића цвијета, доказ је и то што су голупчићи недавно прославили заједно фудбалеров рођендан, а након тога су се појавили на кошаркашкој утакмици између Партизана и Олимпије у Милану, гдје се Душан упознао и с прослављеним модним дизајнером Ђорђом Арманијем.

(Извор/Фото: Курир/Инстаграм)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: