Bleacher Report

Objavljen crtani posvećen Mundijalu

 • Izvor: klix.ba
 • 21.12.2022. 20:02

Nakon što je završeno Svjetsko prvenstvo u Kataru, ugledni portal Bleacher Report objavio je genijalan crtani posvećen dešavanjima na Mundijalu.

Od prvog kola grupne faze pa sve do samog finala, Bleacher Report je na šaljiv način prezentovao šta se to tačno događalo.

Crtani kreće dolaskom fudbalera u Katar, gdje ih dočekuje domaća selekcija, ali onda brzo ispada.

Među najzanimljivijim scenama na Mundijalu Bleacher Report je prikazao nastup Hrvatske protiv Brazila. Tako je Luka Modrić "isključio struju" favorizovanim Brazilcima, koji su u Kataru bili rasplesani.

Takođe, trenutak koji je privukao pažnju je i pokušaj Joška Gvardiola da zaustavi Lea Mesija u polufinalu. Bleacher Report je to predstavio na način da Gvardiol lovi kozu, odnosno najboljeg igrača svih vremena (GOAT-a).

Hari Kane je "razbio" prozore iz jedanaesterca protiv Francuske, dok se Granit Džaka smije Aleksandru Mitroviću nakon makazica Ričarlisona. Interesantna je scena u kojoj se Kristian Pulišić i Hari Kane u obračunu SAD-a i Engleske svađaju da li se ispravno kaže "soccer ili football".

Tagovi:
 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Naša Srpska

  Najnovije informacije, planovi, sve aktuelne, ali i neobične priče i ljudske sudbine. Slikom i rječju, s kraja na kraj Srpske, svaki ponedjeljak u 18:20 donosimo neke nove teme.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:35 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:37 Sport

  Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.