NBA

Neprijatna situacija na Ol-Staru: Uhvatio koleginicu za grudi

  • Izvor: Agencije
  • 19.02.2022. 14:59

Počeo je Ol-Star vikend u Klivlendu, a prije nego što na red dođe ono glavno vidjeli smo i jedan revijalni meč.

Igrale su poznate ličnosti, u kombinovanim muško-ženskim timovima i pažnju je ukrao atraktivnim zakucavanjem italijanski atletičar.

Pored toga, meč je obilježila i jedna neprijatna situacija.

Nekašanji igrač američkog fudbala na koledžu, a danas TV lice u SAD Met Džejms (29) zaboravio je da u njegovom timu ima i dama, pa je prilikom pozdravljanja nakon slobodnog bacanja slučajno neprimjereno dodirnuo Britni Elenu po grudima.

Britni Elena (32) je američka glumica, tv lice, model i poznata ličnost sa društvenih mreža, a od noćas je u centru pažnje i zbog ovog incidenta u kojem je sasvim slučajno učestvovala.

Kao što je to čest slučaj u košarci, saigrači su se pozdravili nakon prvog slobodnog bacanja, a iako je Met u jednom trenutku pogledao u pravcu Britni, deluje da on nije imao nikakvu namjeru da se ovo dogodi.

Jednostavno, zaboravio je da u timu i ženu, pa da bi trebalo da bude oprezniji sa kontaktima.

Britni Elena se pčovukla u pozadinu nakon te situacije, a može se vidjeti kako joj nije bilo prijatno zbog svega što se desilo. Ipak, priča ima srećan kraj...

Britni je nakon meča objasnila da je to bila samo greška i da se Met Džejms izvinio zbog onoga što se desilo. Po njenoj reakciji na Twitteru, djeluje da mu nije zamjerila.

Tagovi: