Trka

Adrenalinska zabava na kvadovima u Banjaluci

 • Izvor: ATV
 • 26.05.2023. 21:16

Adrenalin, zabava i ekstremna vožnja, sve to je dio trke kvadova u Banjaluci.

Ni prevrtanja nisu rijetkost, ali to ne sputava hrabre vozače. Uhvatili su se u koštac sa jednom od najzahtjevnijih staza u regionu. To što nudi Banjaluka, nema niko, poručuju takmičari.

A da je zaista tako, potvrđuje šampion iz Rumunije. Bistrijan je kvalifikacije završio na prvom mjestu. Pun iskustva, hvali sve što je vidio u Banjaluci.

Organizatori prezadovoljni. Osam mjeseci rada utkano je u ovaj adrenalinski spektakl. Doveli su krem dela krem ovog sporta u Banjaluku. Stazu su sami napravili, a Duško Skakić ističe da je ponosan na svom tim.

Među vozačima dobra energija. Ono što karakteriše ovaj sport je fer plej.

Kvadovi su postali veoma popularni. Iako sport nije nimalo jeftin, istinski zaljubljenici u ekstremnu vožnju ne haju za to.

Skakić kaže da su za osam mjeseci priprema izvukli maksimum da staza u Banjaluci bude kompleksna i ekstremna za takmičare.

Finale je sutra u 9 časova. Vozačima neće biti lako da savladaju 40 kilometara dugu stazu. Ali, kažu, da su spremni i imaju jasnu poruku.

 • 15:00 Tet a tet (R)

  Koliko znate o onima koji žive pod budnim okom javnosti? Znate li o čemu maštaju, šta su sve prošli, u čemu uživaju, šta rade kada su potpuno sami? Koje tajne su spremni da otkriju? Koliko su spremni da se ogole?

 • 16:00 Autošop magazin (R)

  Specijalna emisija posvećena automobilizmu i auto-industriji, aeornautici, digitalnim tehnologijama i saobraćaju. Sve što ste željeli da saznate o automobilima.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Blic kuhinjica

  Ova kratka enciklopedija hrane osim što će vas zabaviti sigurno će vam dati ideju za pripremanje ukusnog ručka, večere ili neke specijalne prigode.

 • 17:00 Serija: The Paper/Novine (R) (12+)

  Serija 'Novine' hrvatska je kriminalistička serija u režiji Dalibora Matanića, a prema scenariju Ivice Đikić.

 • 17:50 Metar moga sela (R)

  Marin Marinković, dugogodišnji urednik i TV lice naše medijske kuće, poći će putevima sela u cijeloj Republici Srpskoj, zavirti u domove vrijednih domaćina, otkriti tradiciju i pustiti glas naroda da opiše svoj život i rodnu grudu.