Proslavljena srpska odbojkašica

Bošković za ATV: Osjećam se sjajno u Hercegovini

 • Izvor: ATV
 • 25.05.2023. 11:46

Proslavljena srpska odbojkašica Tijana Bošković kaže za ATV da se osjeća sjajno u Hercegovini i da nakon naporne sezone u Turskoj planira da se odmori i pripremi za reprezentativne obaveze.

"Osjećam se sjajno u Hercegovini i drago mi je što šaljemo ovakvu sliku širom Evrope, kao i to što je Hercegovina i grad Trebinje organizator ovako velikog takmičenja i manifestacije. Iskreno, srce mi je puno kad vidim ovoliki broj đaka i sportista. Nadam se da ćemo opet imati priliku da se vidimo i družimo", kaže Bošković.

Ona ističe da veliki broj mališana na Evropskom takmičenju u odbojci za srednjoškolce joj govori da ne treba da se brinemo za budućnost.

"Voljela bih da im poručim da uživaju u sportu, druženju, sigurna sam da su stekli veliki broj prijatelja i da su ovih dana uživali u gostoprimstvu svih u Hercegovini", kaže Bošković.

Tijana Bošković u svojoj Hercegovini

Tijana Bošković u svojoj Hercegovini

Nakon naporne sezone u Turskoj koja je trajala sedam mjeseci kaže da želi da se odmori i provede vrijeme sa porodicom i prijateljima.

"Planovi su mi da se odmorim. Tek se završila izuzetno naporna sezona, biću u narednom periodu slobodna. To vrijeme ću provesti sa porodicom, a nakon toga nas očekuje reprezentativna obaveza. Nisam bila dugo kući, mislim da je ovo prvi put da godinu dana nisam dolazila u Bileću tako da sam još srećnija da imam priliku da budem tu", kaže Bošković.

Ona je čestitala Gačanima na osvojenoj tituli u prvenstvu BiH u odbojci.

Prijatelj preminulog jutjubera objavio emotivni snimak:

Prijatelj preminulog jutjubera objavio emotivni snimak: "Ovako smo sanjali"

"Nažalost, nisam uspjela da gledam utakmicu. Ispratila sam rezultat, drago mi je. Gacko ima izuzetno veliku odbojkašku tradiciju, pa nisam iznenađena što su osvojili prvenstvo BiH. Sve čestitke", kaže Bošković.

 • 15:00 Tet a tet (R)

  Koliko znate o onima koji žive pod budnim okom javnosti? Znate li o čemu maštaju, šta su sve prošli, u čemu uživaju, šta rade kada su potpuno sami? Koje tajne su spremni da otkriju? Koliko su spremni da se ogole?

 • 16:00 Autošop magazin (R)

  Specijalna emisija posvećena automobilizmu i auto-industriji, aeornautici, digitalnim tehnologijama i saobraćaju. Sve što ste željeli da saznate o automobilima.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Blic kuhinjica

  Ova kratka enciklopedija hrane osim što će vas zabaviti sigurno će vam dati ideju za pripremanje ukusnog ručka, večere ili neke specijalne prigode.

 • 17:00 Serija: The Paper/Novine (R) (12+)

  Serija 'Novine' hrvatska je kriminalistička serija u režiji Dalibora Matanića, a prema scenariju Ivice Đikić.

 • 17:50 Metar moga sela (R)

  Marin Marinković, dugogodišnji urednik i TV lice naše medijske kuće, poći će putevima sela u cijeloj Republici Srpskoj, zavirti u domove vrijednih domaćina, otkriti tradiciju i pustiti glas naroda da opiše svoj život i rodnu grudu.