ATV

У склопу репрезентације БиХ

Кик бокс савез Српске на Свјетском сениорском првенству у Португалу

  • Извор: АТВ
  • 11.11.2023. 13:44

Свјетско сениорско првенство у кик боксу почиње 17. новембра и одржава се у Албуфеири (Португал) на којем ће учешће узети 77 држава са преко 1400 такмичара.

Кик бокс савез Републике Српске у склопу репрезентације БиХ представљаће четворо такмичара и то Јана Ђерић, Никола Дробњак, Јасмин Рамић и Цвијетин Вујановић.

Сви такмичари наступаће у ринговним дисциплинама, Никола и Јасмин у дисциплини low kick, Јана у дисциплини К1, док ће Цвијетин наступити у full contact-u.

Такмичари су имали и заједничке припреме које су одржане у Улцињу и може се рећи да су у потпуности спремни за предстојећи шампионат. 

Очекује их нимало лак задатак да се домогну неке од медаља с обзиром да је ово засигурно најбројније сениорско свјетско првенство, међутим уколико узмемо у обзир да наступају изузетно искусни такмичари, Јана као прошлогодишња јуниорска првакиња свијета, Никола као сениорски вицепрвак свијета и Јасмин као бронзани са прошлог Свјетског првенства, надамо се најбољем и овај пут.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:40 Серија: Бува (16+)

    Британска трагикомична серија из 2016. године о дјевојци са надимком "Бува" која је преживјела огромну трагедију од које се никако не опоравља.

  • 00:20 Ноћни програм

    Ноћни програм