Велики успјех

Фитнес шампионка Амела Омановић - Иза мене је сезона из снова

 • Извор: АТВ
 • 13.11.2023. 13:26

Фитнес шампионка Амела Омановић помела је конкуренцију у најуспјешнијој сезони у својој каријери.

Заблистала је на домаћим такмичењима, али и на међународној сцени. Одрицање се исплатило, све оно што током припрема прати фитнес такмичаре Амела је одрадила на врхунском нивоу па сада може да ужива у плодовима рада.

На Јагодина Опен Бејзик Суплементс регионално најјачем и најпрестижнијем такмичењу освојила је прво мјесто у категорији +165 цм.

Потом је услиједио тријумф у Мадриду на Интернационалном такмичењу у бодибилдингу “Арнолд Класик Јуроп Фестивал” гдје је у категорији бикини фитнес бегинер -164 цм била најбоља у конкуренцији 15 дјевојака.

Доминацију је потврдила у Чачку гдје је постала шампион Србије.

- Сада када су се утисци слегли могу да кажем да је ово била и више него успјешна сезона. У поређењу са претходном, која је такође била добра, ова је била феноменална с обзиром да сам ове године изнијела потпуно нови пакет - рекла је Омановићева.

Дјевојка из БиХ освојила злато на свјетски познатом такмичењу у бодибилдингу

Дјевојка из БиХ освојила злато на свјетски познатом такмичењу у бодибилдингу

Хвали тренере који су урадили велики дио посла.

- Заједно са својим тренерима Владицом и Дијаном Јовановић направили смо добар план и стратегију и већ почетком ове године кренули са припремама. Поставили смо високе циљеве када је физички изглед у питању сходно пропозицијама које категорија “бикини фитнес” у којој се такмичим захтијева, одредили на којим такмичењима ћу се појавити и кренули полако у реализацију. Могу да кажем да смо заиста постигли све оно сто смо зацртали. Уз њих сам остварила сва своја очекивања и више од тога чиме смо дефинитивно потврдили да смо сјајан тим - рекла је Амела.

Свако треба да слиједи своје снове, а награда за искрен и напоран рад, сигурно ће доћи. У свему томе подршка је јако важна.

- Kада неко препозна твој таленат на теби је да даш 101 одсто себе и слиједиш своје снове и вјерујеш у себе - поручила је Амела Омановић.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

  '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.