Karatista

Godina za pamćenje Luke Pejića

  • Извор: АТВ
  • 28.12.2022. 19:32

Od malena ga bije glas da je talentovan, ali je ove godine pokazao da u njemu ima štofa i za najveća djela. Luka Pejić, karatista banjalučke Energiju iza sebe ima sezonu za pamćenje, a 2022. godinu, završiće kao najbolje rangirani junior planete u svojoj kategoriji. Svojevrsni bum napravio je na Evropskom prvenstvu za kadete osvajanjem srebrne medalje, a onda se domogao i bronze na Svjetskom juniorskom prvenstvu.

Nagrade za odlične rezultate pljuštale su sa svih strana, pa je svrstan u društvo najperspektivnih sportista Republike Srpske i BiH. Za Luku nema predaha. Novogodišnje praznike provešće radno, u punom treningu za Evropsko prvenstvo koje ga očekuje februara naredne godine. 

Kimono je prvi put obukao sa 6 godina, a deset kasnije, sigurnim korakom grabi ka ostvarenju svog krajnjeg cilja -osvajanju seniorske medalje na nekom velikom takmičenju. Za to još ima vremena, a kako kaže, recept je prost-svakim danom raditi što više.  a onda nemoguće ne postoji. I, sam se, na ličnom primjeru, u to uvjerio.

Тагови: