Fight night

Gradiška ove sedmice u znaku boksa

  • Izvor: ATV
  • 03.11.2022.19:17

Gradiška će ove nedjelje biti u znaku boksa. Ponovo će ljubitelji plemenite vještine doći na svoje. Drugi po redu Gradiška fight night garantuje dobre mečeve, a organizatori se uzdaju u podršku publike te očekuju da Arena bude ispunjena do posljednjeg mjesta. U ringu će imati za koga i da navijaju, domaći bokseri Marko Vanovac i Srđan Nikolić pokušaće da odbrane domaći teren, a Željko Stegić i Damjan Savanović sa velikom motivacijom jure nove pobjede.

- Naš grad predstavljaće Vanovac i Nikolić, ali tu je još mnogo dobrih boksera. Nadam se da će publika podržati naš turnir. Tu je i Stegić koji ima skor 18-1, on se bori u kategoriji do 81 kilograma. Njemu je ovaj meč uvertira pred borbu za WBF titulu u Njemačkoj - rekao je organizator Luka Vanovac.

Nije nimalo lako organizovati ovakav događaj, poručuje Vanovac koji ne poriče da je bilo neprespovanih noći zbog različih okolnosti koje su se vremenom pojavljivale. Ipak, ništa ne može da pokvari zadovoljstvo zbog prilike da se boks u Gradišci dodatno popularizuje.

- Očekujemo preko 1.000 gledalaca. Gradiška postaje grad boksa, zato nam je turnir bitan. Cilj je promocija sporta, da okupimo veliki broj mladih kako bi im pokazali pravi put - rekao je Vanovac.

Gradiška fight night je u nedjelju. Deset mečeva je u glavnom programu, start je zakazan u 19 časova.

Tagovi: