ATV

Сарајево

Ирон Пуки тврди да је претучен у згради општине

  • Извор: Агенције
  • 13.11.2023. 18:43

У згради Општине Центар дошло је до физичког сукоба између боксера Ирона Пукија (Едина Пухала) и бившег боксера Аднана Реџовића. 

Пухало је у снимку који је објавио "Кликс" устврдио да га је Реџовић напао с леђа и да му неће остати дужан.

У изјави је навео да је у холу прошао поред Реџовића и да га је тада он ударио с леђа и нанио му тешке тјелесне повреде, а када је пао на под да је побјегао.

Реџовић негира наношење тешких тјелесних повреда и да је напао Пухала.

"Ја сам кренуо изаћи из сале први да се не сретнем с њим. Прије тога сам добијао пријетње од њега, његове жене. И први сам изашао. Он је ишао за мном, као да је хтио нешто. Срели смо се доле, ријеч по ријеч... Мислио сам да ће ме ударити, направио је такав гест раменом. Ја сам га одгурнуо од себе. Можда сам га ударио дланом, шамар", казао је Реџовић.

Додао је да се од раније Пухало, његова жена, свастика свађају са свима који не мисле као они, да псују, те пријете људима.

"Проблем је око спорта, али су га пребацили на псовке, вулгарне ријечи", рекао је Реџовић, преноси "Фактор".

Инцидент се десио након потписивања уговора којим се новчано награђују успјешни спортисти.

Мерсиха Новалић, портпарол МУП-а Кантона Сарајево, рекла је да су запосленици Општине Центар око 11.30 сати обавијестили Полицијску управу Центар о сукобу двије особе.

"Мушкарац инцијала Е. П. је на КЦУС-у на утврђивању степена повреда", казала је Новалић, додавши да ће се након тога знати о даљњим радњама.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:40 Серија: Бува (16+)

    Британска трагикомична серија из 2016. године о дјевојци са надимком "Бува" која је преживјела огромну трагедију од које се никако не опоравља.

  • 00:20 Ноћни програм

    Ноћни програм