ATV

Crnogorski reprezentativac

Ivović pružio podršku Mandiću: On živi za vaterpolo

 • Izvor: ATV
 • 04.06.2023. 14:39

Vaterpolisti Pro Reka savladali su Novi Beograd u finalu Lige šampiona, te tako odbranili trofej osvojen prošle godine takođe u prestonici Srbije.

Italijane je do novog trofeja predvodio Aleksandar Ivović.

Crnogorac je nakom meča poručio da je utakmica bila dosta teška, ali da je njegov tim uspio da se izdigne iz pepela i na kraju zasluženo slavi.

Između ostalog, Ivović je spomenuo i izostanak jednog od najboljih vaterpolista svijeta, Dušana Mandića.

Kako je rekao, mnogo je nedostajao Beogradu u ovom susretu.

"Htio bih da se osvrnem na situaciju, oko toga, što Dušan Mandić nije bio tu. Ja sam onako malo, subjektivan. Taj momak je igrao sa mnom šest godina u Pro Reku i bilo mi je žao što nije bio tu. Znam koliko živi za vaterpolo. Ne vjerujem da se nije radilo o nečemu toliko krupnom da zbog toga ne igra finale", rekao je Ivović.

Crnogorski vaterpolista je dodao da pruža podršku Mandiću.

Podsjećamo, poslije poraza u polufinalu Premijer regionalne lige, trener Novog Beograda, Živko Gocić, odlučio je da odstrani iz ekipe kapitena Dušana Mandića.

Tagovi:
 • 19:26 Serija: Slatke muke (12+)

  Slatke muke' srpski sitkom u režiji Marka Manojlovića, prati poznatu ličnost Andriju Miloševića, kojeg i igra Andrija Milošević, zajedno sa svojom porodicom i prijateljima prolazeći kroz urnebesne situacije.

 • 20:26 Koncert: Jelena Karleuša

  Koncert: Jelena Karleuša

 • 21:46 Serija: Igra sudbine (12+)

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 22:26 Serija: Istine i laži (12+)

  Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

 • 23:11 Serija: 1992 (12+)

  Serija '1992' je italijanska TV serija iz 2015. godine koju su kreirali Alessandro Fabbri, Ludovica Rampoldi i Stefano Sardo, prema ideji Stefana Accorsija, a u režiji Giuseppea Gagliardija.

 • 00:11 Noćni program

  Noćni program