НФЛ

Келси завршио каријеру!

 • 04.03.2024. 21:03

Центар Филаделфије Џејсон Келси озваничио је оно што се знало још прије неколико недјеља, а то је да одлази у заслужену пензију.

Ову вијест Келси је објавио на конференцији за медије одржаној у граду у којем је провео читаву НФЛ каријеру. 

Да ће се пензионисати већ је било јасно у јануару када су Иглси испали од Тампа Беја у вајлд кард рунди, преноси ’’Спорт клуб’’.


Тада је одлуку открио саиграчима, али је пустио да прође мало времена до озваничавања исте. Свакако да може да буде веома поносан на своју каријеру пошто је израстао у једног од најбољих центара у овом вијеку.

Учествовао је два пута у Супербоулу, а једном је освојио. Посљедњи пут се борио за Ломбардијев трофеј прошле године, када је поражен у директном дуелу против млађег брата Тревиса, који је ведета Канзас Сити Чифса. Био је шест пута члан идеалне поставе лиге и седам пута биран за Пробоул.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 14:15 Серија: Авиоџије (Р) (12+)

  'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

 • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  'Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Наша Српска

  Наша Српска