Zvanično

Miloš Čekić u Partizanu

  • Izvor: ATV
  • 23.01.2023.12:08

Mladi rukometaš Miloš Čekić i zvanično je postao član beogradskog Partizana. Ovu informaciju potvrdio je Marinko Umičević, predsjednik Rukometnog saveza Republike Srpske.

“Tačno je da je Miloš Čekić postao novi igrač Partizana i meni je drago da se ovo završilo na pravi način i da se ovaj daroviti mladići u potpunosti posveti rukometu. Da je sve gotovo potvrdio mi je i direktor ‘crno-bijelih’ Aleksandar Blagojević koji je rekao da je ujedno ispunio sve obaveze prema klubu iz Bugojna kako bi dobio neophodnu dokumentaciju za Miloša Čekića. Hvala mu na svemu, a zahvalnost upućujem i ljudima iz RK Iskra i njihovom predsjedniku koji su na kraju ispali korektni”, istakao je Marinko Umičević, predsjednik Rukometnog saveza Republike Srpske. 

Kao što je poznato ovaj mladić je nedavno na svom instagram nalogu čestitao rođendan Republici Srpskoj i zbog toga se našao na udaru navijača Iskre iz Bugojna čiji je bio član, ali i drugih korisnika društvenih mreža iz Federacije BiH. Među prvima je Milošu Čekiću podršku pružio upravo Marinko Umičević koji je i sam ranije doživio neprijatnosti od navijača iz Federacije BiH i iz samog Bugojna.

Tagovi: