Istočno Sarajevo

Nove medalje za džudiste Randorija: Fabrika šampiona radi punom parom

 • Izvor: ATV
 • 24.03.2023. 21:28

U riznicu džudo kluba Randori iz Istočnog Sarajeva stigle su nove medalje. Lazar Ždrale i Uroš Mačar tamo gdje su stali u kadetskoj, nastavili su i u uniorskoj konkunrenciji, pa su se na Evropskom kupu održanom u Sarajevu domogli, srebrne i bronzane medalje. Naporan rad im se isplatilo, ali kažu, uspjeh je samo motiv za još jači trening.

Na Evropskom kupu medalja je za dlaku izmakla još jednom džudisti Randorija. Darko Topalović završio je kao peti, ali će kaže, dati sve od sebe da već na narednom takmičenju osvoji odličje. Džudo mu je odavno postao način života, a Randori druga kuća.

U džudo klubu Randori svakog dana sve pršti od rada. Drugačije se medalje ne mogu ni skovati, a to najbolje znaju u porodici Majdov čijim sportskim genom je prožeta ova fabrika šampiona. Stefan Majdov hvali mlade džudiste, koji su, kako kaže, na dobrom putu ka najvećim rezultima.

Ipak, za svaki uspjeh neophodna je podrška. Novac je taj diktira plan takmičenja.

Za džudiste Randorija predaha nema. Uskoro ih čekaju nova takmičenja, a svaka osvojena medalja obavezuje ih na nove uspjehe. Na to su navikli, pa puni optimizma poručuju-valjalo bi proširiti riznicu jer mjesta za naša odličja sve je manje.

Tagovi:
 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Naša Srpska

  Najnovije informacije, planovi, sve aktuelne, ali i neobične priče i ljudske sudbine. Slikom i rječju, s kraja na kraj Srpske, svaki ponedjeljak u 18:20 donosimo neke nove teme.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:35 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.