Odigran revijalni meč

Obudovac: OK Crvena zvijezda proslavio 40. rođendan

 • Izvor: ATV
 • 01.08.2022.18:30

Za četrdeseti klupski rođendan ponovo je na teren izašla prva generacija odbojkaša Crvene zvijezde iz Obudovca da odmjeri snage sa onima koji danas nose „Zvijezdin“ dres. Među veteranima i Joco Miličević koji se prisjetio vremena kada se lopta u ovom kraju prvi put prebacila preko mreže.

"Ovdje se odbojka igrala i prije osnivanja kluba. 1982. smo formirali klub, dolazili su momci, smjenjivale su se generacije. Dosta uspjeha je iza nas", poručio je Miličević. 

Odbojkaši Crvene zvijezde danas se takmiče u prvoligaškom karavanu Republike Srpske, a želja im je da se ponovo domognu Premijer lige. Klupski dres više od deceniju nosi Mirko Josipović koji ne krije ponos zarad odbojkaške tradicije koja traje u Obudovcu.

"Mislim da je velika čast biti dio kluba sa ovako dugom tradicijom. Svi bi od malih nogu trebali da počnu da se bave sportom, a upravo je to slučaj sa igračima u našem klubu", rekao je Josipović.  

Klub je, kažu, na stabilnim nogama, zahvaljući podršci sponzora i lokalne zajednice. 

"Dosta nas pomaže opština Šamac. Takođe, imamo zavidan broj donatora i sponzora, koji iz godine u godinu daju svoj doprinos za održivost kluba. Mi smo, kada je nivo BiH u pitanju, poluamaterski, ali ozbiljan klub", izjavio je Janko Jovanović, predsjednik OK „Crvena zvijezda“ Obudovac. 

Svi zaslužni za 40 godina postojanja dobili su klupska priznanja, a rodjendansko slavlje obilježio je i turnir u odbojci na pjesku.

Tagovi:
 • 10:55 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 11:10 Serija: Kolo sreće

  Ne propustite priču o domaćici iz malog mjesta kojoj se život potpuno mijenja kada dobije sedmicu na lotou.

 • 11:40 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 11:55 Vijesti

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 12:00 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 12:15 Serija: Red Rock (R)

  Red Rock' je irska kriminalistička serija u režiji Petera McKenna koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rock u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.