ATV

Бањалука

Одбојкаши Какња побједници петог меморијалног турнира "Лимун Папић"

 • Извор: АТВ
 • 24.09.2023. 20:06

Одбојкаши Kакња побједници су петог меморијалног тунира „Лимун Папић“, који је и ове године организовао бањалучки Борац.

Била је ово одлична припрема тимовима за надолазећу сезону, а Kакањ је на крају славио због најбољег сет количника. Поред коначног побједника и домаћина бањалучкој публици су се овог викенда представила и екипе Мурсе и Новог Сада.

"Да будем искрен ми смо овђе дошли као најмањи фаворит у односу на те двије екипе, као и на екипу Борца. Међутим, некако смо добро темпирали форму и били најуспјешнији", рекао је тренер ОK Kакањ Данило Ружић. 

Задовољни својим играма су и сами одбојкаши.  

"Турнир је био квалитетан, желио бих да се захвалим домаћој екипи Борца на доброј организацији и успјеху што су довели добре екипе да играју овај турнир. Што се тиче нас као екипе, остварили смо тај успјех, али у првом плану нам је било да се што боље уиграмо", рекао је члан ОK Kакањ Марко Тадић. 

Била је ово сјајна прилика и за младе одбојкаше Борца да се одмјере са снажним екипама. Пред бањалучким тимом је веома изазовна сезона у Премијер лиги БиХ. 

"Успјели смо да урадимо неке ствари на турниру, ово је потпуно нова екипа у односу на прошлу сезону, одиграли смо шесту пријатељску утакмицу. Имамо само једног од старијих играча, остали су сви око 21 године. Очекује на дуга и напорна сезона, наш циљ је да опстанемо у Премијер лиги. Желимо да се ови момци, прије свега, уиграју, да се повежемо, а уколико буде услова догодине да доведемо два појачања и онда идемо ка врху", изјавио је тренер ОK Борац Мишо Марјановић. 

И ове године очувано је сјећање на лик и ђело доајена бањалучког спортског новинарства. Велика је то ствар и за породицу Лимуна Папића. 

"Пуно пута сам се захвалила Борцу јер је он једини клуб који на овај начин чува сјећање на мог оца. Мени је то јако драго. Драго ми је и што су момци имали квалитетне провјере пред старт такмичења", поручила је Татјана Папић Џакула, ћерка Лимуна Папића. 

А нова сезона у одбојкашкој Премијер лиги БиХ је иза угла. Прво коло на програму је шестог и седмог октобра.

Пратите нас и путем Вибера

 • 10:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 10:15 Ловачки савети

  ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

 • 10:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 10:55 Серија: Величанствени вијек: Косем (12+)

  Тридесет седам година од смрти Сулејмана Величанственог започиње запањујућа прича о владарици Османског Царства Махпеyкер Кöсем Султан.

 • 11:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 11:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.