ATV

Čisti užas

Ovo je vjerovatno najgora MMA borba koju ste gledali

 • Izvor: Agencije
 • 02.11.2022. 22:21

MMA kao sport 'raste' iz dana u dan. Mješovite borilačke vještine enormno su popularne širom svijeta, a borci su istinske zvijezde.

Ovaj duo je pokazao da nije baš svima mjesto u MMA, posebno ne ovakvim atrakcijama koji prljaju ime sporta svojim nastupima.

Nakon tri minute 'tuče' pobjedu je odnio Kaluba. Max Green nije mogao podnijeti udarac u tijelo koji je bio nešto jači od udarca petogodišnjeg djeteta i predao je meč.

Nevjerovatno je da je publika ovaj meč ispratila ovacijama. Na svaki pokušaj udarca u dvorani je bila nevjerovatna buka i svi su htjeli vidjeti neki nokaut.

Međutim, ovaj duo vjerovatno nikoga na svijetu ne bi nokautirao.

Vidljivo je to bilo po njihovim udarcima koji su bili zaista bizarni i bezopasni.

Da ne dužimo, pogledajte ovu bruku od borbe.


Tagovi:
 • 19:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 20:00 Serija: Igra sudbine (12+)

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 21:00 Serija: Istine i laži (12+)

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 21:45 Serija: Merdokove misterije (12+)

  Priča je smeštena u Toronto 1895. godine i istražuje zanimljiv svet Vilijama Merdoka, zgodnog mladog detektiva, koji koristi radikalne forenzičke metode poput skupljanja otisaka prstiju kako bi rešio neke od najjezivijih zločina u gradu. Iako mu se kolege podsemavaju zbog njegovog radikalnog pristupa i izložen je skepticizmu svog šefa inspektora Brekenrejda , Merdok je često jedini koji može da reši slučajeve.

 • 22:30 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:40 Serija: Red Rok (12+)

  Kriminalistička serija smještena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina, donosi zaplete vezane za ubistva i međusobne odnose ljudi.