ATV

Дерби кола у Бањалуци

РК Борац спреман за Слободу

  • Извор: АТВ
  • 16.11.2023. 19:49

Серију од двије узастопне побједе рукометаши Борца покушаће да продуже сутра у дербију против тузланске Слободе.

Дерби кола у Бањалуци привлачи велику пажњу и због повратка Мирка Микића на мјесто успјеха, а у табору лидера на табели поручују да се радују поновном сусрету. 

„Ја лично имам велики респект према Мирку Микићу, и као човјеку и као тренеру. Као некоме ко је своју каријеру провео у Борцу, као играч, директор, тренер. Наравно да му желим све најбоље, али сутра ћемо се погледати у очи и да видимо ко је бољи“, каже Дамир Хасановић, спортски директор РК Борац.

Тузлаци нису добро почели сезону, уписали су већ три пораза, али су у посљедње вријеме почели да хватају залет за врх табеле. Свјесни тежине посла су и рукометаши бањалучког клуба. 

„Сигурно ће бити дерби утакмица, мислим да то што су они имали мало више одмора и лакшу утакмицу неће утицати на ову утакмицу. Имали смо и ми довољно времена да се припремимо, сигурно идемо на побједу и нема другог пута“, каже рукометаш Борца Никола Ивановић.

„Мислим да смо се добро припремали за ову утакмицу, идемо на побједу. Сваки бод нам је битан. Биће једна веома интересантна утакмица, треба да идемо максимално свих 60 минута игре. Све у свему, идемо на побједу“, поручује Борчев Јан Сивка.

Борац након седам утакмица на свом конту има пет побједа и два пораза. Сутрашња утакмица на програму је у 17 часова.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:40 Серија: Бува (16+)

    Британска трагикомична серија из 2016. године о дјевојци са надимком "Бува" која је преживјела огромну трагедију од које се никако не опоравља.

  • 00:20 Ноћни програм

    Ноћни програм