ATV

Изазов каријере за члана КБС Хектор

Савановић у Сочију против легенде кикбокса

  • Извор: АТВ
  • 04.11.2023. 12:59

Члан Клуба борилачких спортова Хектор Дамјан Савановић запутиће се у Русију гдје га очекује највећи изазов досадашње каријере. Кикбоксер из Лакташа иде на мегдан искусном Русу Евегенију Ганину.

Како је у природи и карактеру Хекторових бораца да не бирају противнике већ прихватају и најтеже мечеве, тако ће Савановић за ривала имати вишеструког свјетског шампиона у кикбоксу и ''муаy тхаи-у''. Ганин је освајач бројних одличја, цијењено име у борилачком спорту и човјек који у Русији важи за легенду. 

Савановић и Ганин бориће се у организацији ''Фигхт Цлуб Рен ТВ'' чији се догађаји реализују од стране велике руске телевизијске куће “РЕН ТВ”, а овај догађај се дешава 18. новембра у граду Сочи.

Нема сумње да ће приредба у Сочију, олимпијском граду, бити спектакуларна, а исто тако, Дамјана очекује веома тежак задатак у рингу. Ганин је фаворит, имаће подршку публике на својој страни, а гостујући борци често морају у Русији да одраде меч каријере како би се на крају радовали тријумфу.

Експедиција КБС Хектор у Сочи путује неколико дана раније, јер је 13. новембра заказана конференција за новинаре, што довољно говори о озбиљности организације. Ганин и Савановић бориће се у тешкој категорији.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:00 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм