ATV

Добар рад

Сјајне борбе на кик бокс првенству Републике Српске

 • Извор: АТВ
 • 01.10.2023. 19:38

Давид Јовичић је надолазећи таленат бањалучког кик-бокса, а освајањем титуле сениорског лов кицк шампиона потврдио је добар рад свог Арес Џим тима. Финални меч против Уроша Нешковића био је велики изазов за младог борца који је положио са највишом оцјеном.

"Испред мене је био један од искуснијих бораца. Излазио је на многа јака првенства, мислим и да је вицешампион свијета. Успио сам да 'скинем' једног опасног противника. Ми у Арес Џиму увијек тренирамо на највишем нивоу, ни овај пут се то није разликовало", поручио је Јовичић. 

Све то под будним оком Дениса Марјановића који је јуче на располагању имао 10 бораца.

"Морам да нагласим да је ово отворено првенство Републике Српске гдје учествује и Србија. Имамо паралелне везе и они су појачали овај шампионат, гдје су довели своје репрезентативце А класе", поручио је Марјановић. 

Титула кик-бокс шампиона Републике Српске у дисциплини "Kick light" од јуче је у власништву Драгана Црнобрње. Борац из Новог Града помео је конкуренцију и заслужено стигао до шампионског појаса. 

"Све похвале за организаторе, као и за борце који су веома квалитетни и показали су да имају срце. У наставку ме очекује такмичење у Санском Мосту, па Балканско првенство, а касније се видимо у професионалним водама", изјавио је Црнобрња. 

Доста разлога за задовољство имали су и у Кик-Бокс клубу Лакташи. Алекса Брборовић наставио је са сјајним издањима након освајања златне медаље на Европском јуниорском првенству. 

"Атмосфера је била предивна. Лијепо је видјети да у нашој Бањалуци може бити пуна дворана на првенству у Кик боксу. Овај спорт се полако враћа у Бањалуку и то је фино за видјети. Овдје сам дошао са првенства Европе, стигао сам у доброј форми, одржао кондицију и то је на крају донијело резултат", поручио је Брборовић. 

Квалитетни млади борци дефинитвно су добар залог за будућност. Сјајне борбе на Кик-бокс шампионату Републике Српске доказ су да се борилачки спортови, на овдашњим просторима, полако враћају на стазе старе славе. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 17:20 Револуција 1917 (Р)

  Револуција 1917 (Р)

 • 17:50 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

  ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

  ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

 • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

  Серија: Љубавни залогаји (12+)

 • 20:30 Филм: Тајна Николе Тесле (12+)

  Филм: Тајна Николе Тесле (12+)