Džef Molina

Skandal: Isplivao snimak na kojem UFC borac zadovoljava muškarca

 • Izvor: klix.ba
 • 18.03.2023.14:55

UFC borac Džef Molina je priznao da je biseksualac nakon što je procurio snimak kako oralno zadovoljava muškarca.

Dvadesetpetogodišnji Molina, koji u MMA karijeri ima 11 pobjeda i dva poraza, je trenutno suspendovan zbog sumnje da je umiješan u kladioničarki skandal 5. novembra prošle godine, ali u centar pažnje je nedavno dospio zbog potpuno drugog razloga.

Naime, tokom sedmice se pojavio snimak na kojem Molina oralno zadovoljava muškarca, te se stoga odlučio oglasiti na Twitteru.

Molina je priznao da je na snimku on i otkrio je kako je biseksualac, odnosno da voli i muškarce i žene.

"Nije način na koji sam želio ovo uraditi, ali kad mi je već oduzeto pravo da sam otkrijem sve, onda moram reći... Nastojao sam svoj ljubavni život sakriti od medija. Cijeli sam život izlazio s djevojkama i potiskivao sam osjećaje koje sam imao tokom srednje škole dok sam bio u rvačkom timu, tokom koledža baveći se MMA, pa čak i nakon što sam ostvario dio sna i ušao u UFC", rekao je on i dodao:

"Pomisao na to da me moji prijatelji, saborci i osobe koje gledam gledaju drugačije, a kamoli da me tretiraju drugačije zbog nečega što ne mogu kontrolisati, bila je nešto što nisam mogao ni zamisliti. Želio sam da me pamte po mojim rezultatima, a ne po tome što sam biseksualan MMA borac".

Tagovi:
 • 16:50 Blic kuhinjica

  Ova kratka enciklopedija hrane osim što će vas zabaviti sigurno će vam dati ideju za pripremanje ukusnog ručka, večere ili neke specijalne prigode.

 • 17:00 Top 10 tajni i misterija

  Da li ste ikada razmišljali postoje li vanzemaljci, susreti druge vrste i paranormalne aktivnosti? Da li je Bigfoot zaista postojao? Da li čudovište još uvijek spava na dnu Loch Nessa? Postoje li anđeli? Kakve tajne kriju 'svete spise'?

 • 17:50 Narod priča (R)

  Pred našom kamerom, otvoriće se i ispričati priču, oni za koje ne znamo koliko u sebi nose ljubavi, istrajnosti, hrabrosti, oni koji znaju koliko je život čudnovato težak i lak, oni koji su osjetili i stradanje i ljepotu životne jednostavnosti.

 • 18:20 Serija: Slatke muke (R)

  "Slatke muke' srpski sitkom u režiji Marka Manojlovića, prati poznatu ličnost Andriju Miloševića, kojeg i igra Andrija Milošević, a koji se suočava sa svakodnevnim problemima, zajedno sa svojom porodicom i prijateljima prolazeći kroz urnebesne situacije.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.