ATV

Милена Милетић

Српска бодибилдерка освојила два свјетска злата у бикини фитнесу

  • Извор: Б92
  • 12.11.2023. 18:59

Пожаревачка бодибилдерка Милена Милетић остварила је велики успјех, освојивши свјетско злато у јуниорској, затим и сениорској конкуренцији у бикини фитнесу.

Милена тренира у фитнес клубу од 14. године, а сада има 18 година и ученица је Пожаревачке гимназије.

Припреме за такмичења, каже, трају током цијеле године. Тренира у теретани свакодневно и има специјалан режим исхране како би постигла идеалну дефиницију мишића. Буквално сваког дана ради на својој фигури коју презентује на дан такмичења, а такмичи се у једној категорији "бикини фитнес".

Милена је прошле године освојила сребро на Свјетском првенству у Јужној Кореји, а ове године се у Србију вратила са златом из Шпаније.

"Мислим да је Свjетско првенство идеална завршница за једног спортисту, да у свој град донесе два злата, тако да себе могу данас да назовем прваком свијета", истакла је за eBranicevo.

Милена се захвалила на подршци граду Пожаревцу и својој породици, а затим се огласила на свом Инстаграм профилу:

"Неки су ми такође говорили и да боље не покушавам ништа, да ћу се само разочарати у све, јер никада у историји Србије се није десило да бикини такмичарка уђе у финале и врати се са медаљом. Ето мене, након цијеле двије године такмичења, доносим кући, у свој град, у своју земљу не једно, него два свјетска злата и мијењам историју српског бодибилдинга. Слушати на бини два пута химну Србије, на Свјетском првенству, и даље за мене звучи нереално…", навела је она, преноси Б92.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:40 Серија: Бува (16+)

    Британска трагикомична серија из 2016. године о дјевојци са надимком "Бува" која је преживјела огромну трагедију од које се никако не опоравља.

  • 00:20 Ноћни програм

    Ноћни програм