ATV

"Hektor fight night" u septembru u Banjaluci

Šućur: Spreman sam da napravim spektakl

  • Извор: АТВ
  • 24.08.2023. 11:00

Trenutno sam na vrhuncu forme i obećavam publici da će moja borba ponovo biti pavi spektakl i da će uživati svi koji dođu u dvoranu Borik, poručio je kik bokser Srđan "The Maniac" Šućur.

KBS "Hektor" organizuje Borilački spektakl pod nazivom "Hektor fight night", a koji će biti održan 8. septembra u dvorani "Borik" u Banjaluci.

Na programu će biti devet borbi, u kojima će se pojaviti najpopularniji borci. Osim Šućura u ring će izaći Čedo TDI Pantić, Danilo Tošić i drugi.

Sve borce očekuje težak zadatak, a glavnu borbu će prikazti Pantić, što će ujedno biti i njegov povratak od prošle godine. Svi ljubitelji dobre borbe sigurno će sigurno moći da uživaju.

Šućur i Pantić treniraju u Hektor Timu, a trenutno se nalaze na priprema u Novom Sadu kod poznatog trenera Miše Bačulova. Zajedno su na kampu sa svjetskom klasom poput Maslobojeva, a tu su i Boban Ilioski, momci iz  Crne Gore iz kluba “Rebel Carnage Montenegro” i drugi…

Treba podsjetiti da je Šućur skoro svaki put na "Hektor fight night" imao najbolje borbe večeri, pa treba očekivati da to ponovi i u septembru.

On poručuje da će se potruditi da tako bude i ovaj put, a prepreka mu je iskusni Dario Kadić koji se sprema i trenira u “Dado gym Sarajevo”. 

Šućur poručuje da je na vrhuncu forme i najavljuje još bolji spektakl od prošle godine, kada je pobijedio iskusnog Rasima Bašića prekidom u drugoj rundi tehničkim nokautom, s tim da ga je rušio dva puta u prvoj rundi.

"Spreman kao nikada do sada, mislim čak i najspremniji do sad u karijeri. Ono što je najvažnije pripreme su prošle baš kako smo zamislili,  nemam povreda, motivacija je na nivou, tako da očekujte spektakl i ludilo. Trenutno sam na završnim pripremama u Novom Sadu i osjećam se odlično", kaže Šućur.

Pojašnjava da je Kadić iskusan i čvrst borac možda i najčvršći borac do sad sa kojim  se borio, ali da to nije razlog da publika ne bude na nogama i gleda reprizu od prošle godine. 

"Kadiću želim sve najbolje, da pruži svoj maksimum u ringu i da priredimo publici ono zbog čega će doći" rekao je Šućur i poručio da "Team maniac is ready".

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:00 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм