Боксер

Тајсон: Плашим се борбе

 • Извор: Курир
 • 03.04.2024. 15:32

Мајк Тајсон ће поново ући у ринг и за нешто више од три и по мјесеца бориће се против јутјубера Џејка Пола у Арлингтону. Тајсон је већ у годинама, има их 57 и истиче како се плаши ове борбе.

- Имам чудну личност, мада ја сам и не мислим да је чудна. Шта год да ме плаши, ја то радим. Тако је то. Плашио сам се борбе против Роја - почео је причу Тајсон, па наставио:

- Био сам претежак, био сам и стар, 54, 53 године и рекао сам, 'Хајде да то урадимо.' Све што ме плаши, суочавам се с тим. Таква ми је личност. И тренутно сам престрављен.

Тајсон вратио форму, пријети да ће да пребије јутјубера

Тајсон вратио форму, пријети да ће да пребије јутјубера

Затим је Мајк додатно објаснио како се осјећа.

- Увијек сам вјеровао да ме изазови и нервоза углавном гурају ка успјеху. Да немам ове осјећаје, не бих улазио у ову борбу. Морам да имам ове осјећаје да бих се борио. Без њих, никада не бих ушао у ринг - закључио је Мајк Тајсон у разговору за "ФоксЊуз".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

  Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

 • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисија: Народ прича

  Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.