ATV

Policajci pucali na njega

Ubijen poznati MMA borac: Svađa u klubu, pa filmski obračun!

 • Извор: Агенције
 • 15.05.2023. 11:32

Iz Brazila nam ovog jutra stiže tragična vijest, pošto je poznati MMA borac Mauro Šaulet ubijen nakon jednog sukoba koji se dogodio u noćnom klubu.

Kako pišu inostrani mediji, Mauro je bio u noćnom izalsku sa prijateljicom, a incident je nastao kada je ona ušla u raspravu sa jednom djevojkom koja je bila u društvu vojnih policajaca van dužnosti.

Policajci spriječili mladića da skoči u Vrbas

Policajci spriječili mladića da skoči u Vrbas

Poslije rasprave, sukob je eskalirao, a brazilski mediji pišu da je u tom trenutku jedan policajac izvadio pištolj i pucao u Šauleta i njegovu prijateljicu.


Mauro je pokušao da zaštiti drugaricu, pa je u pokušaju da oduzme pištolj ranio policajca. Ostali policajci su odmah odreagovali, i potom uzvratili paljbu na MMA borca, kojeg je metak pogodio u leđa, a njegovu prijateljicu u stomak.

Pronađeno beživotno tijelo muškarca!

Pronađeno beživotno tijelo muškarca!

Uspio je nekako Mauro da pobjegne iz noćnog kluba, a tokom jurnjave po ulicama MMA borac je izgubio kontrolu nad vozilom, udario u drugi automobil i potom preminuo od povreda.

Šaulet je u 22 profesionalne borbe upisao 13 pobjeda te devet poraza, od koji su tri stigla u njegove posljednje tri borbe.

Došli da ostvare

Došli da ostvare "američki san": Njihova djeca sada se vraćaju, a ovo su razlozi

Nastupao je i na američkom LFA-u, posljednji put prije tri godine, pa ste ga mogli gledati u i spomenutim prenosima putem UFC Fight Passa.

Foto: Screenshot

Pratite nas i putem Vibera


Тагови:
 • 10:55 Серија: Величанствени вијек: Косем (12+)

  Тридесет седам година од смрти Сулејмана Величанственог започиње запањујућа прича о владарици Османског Царства Махпеyкер Кöсем Султан.

 • 11:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 11:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 12:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 12:15 Бизнис клуб (Р)

  ‘Бизнис клуб’ приближава економију и пружа релевантне актуелности из области економије и привреде, прати економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражује њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

 • 12:40 Телетрговина

  Телетрговина