Импресивна представа

За њега говоре да је најјачи човјек на свијету - име му истетовирано ћирилицом

  • Извор: Телеграф
  • 10.04.2024. 13:17

Замислите да ваше снимке на Јутјубу гледа Еди Хол, најјачи човјек на свијету, и да каже "човјече, је л' ово могуће?"

Кирјакос Капакулакис, познатији као Кирјакос Гризли, џин је из братске Грчке који на руци има огромним ћириличним словима истетовирано "Гризли".

И то не без разлога.


У посљедњих неколико година, овај гигант од више од 200 килограма и мишића налик стенама стекао је огромну свјетску славу захваљујући снимцима са тренинга које објављује на Youtube-u и друштвеним мрежама.


Он на снимцима диже заиста вртоглаве тежине, и то за појмове и најјачих професионалаца у дисциплини стронгман, и диже их на потпуно неконвенционалне начина - сједећи, стављајући тег иза леђа и дижући га "из зглоба", вуче скоро тону терета помоћу ужета везаног за главу...

Кад су се људи распитивали зашто диже терете на овако неконвенционалне начине, објашњено им је да је Кирјакос као момак имао толико повреда да су му неке тетиве и неки мишићи једноставно уништени, те да због тог хендикепа није више у стању да их користи, преноси Телеграф.


Ако се ово зна, оно што може да се види на његовим снимцима постаје још више вриједно дивљења.

Гризли такође објављује и снимке на којима боксује. И поред низа повреда, видљиво је да је његова снага буквално животињска, и да је буквално боље да вас удари прави гризли него овај грчки ћирилични гризли. Гдје он лупи, ту трава не расте!


Колико је ово што ради импресивно, најбоље ће вам показати снимак Едија Хола, најјачег међу строгнменима, који отворених уста прати шта ради Гризли. Запањен је:Пратите нас и путем Вибера

Тагови: