Одбојка

ЖОК Гацко титула првака Српске

 • Извор: АТВ
 • 29.04.2024. 10:28

На финалном одбојкашком турниру првенства Републике Српске у конкуренцији јуниорки који је протеклог викенда одржан у Гацку јуниорке ЖОК Гацко RD Swisslion су освојиле титулу првака Републике Српске.

На турниру су, поред домаћина, ЖОК Гацко RD Swisslion, учествовали и ЖОК Јахорина Пале, ОК Инова Бања Лука и ЖОК Радник Бијељина.

Јуниорке најуспјешнијег херцеговачког спортског колектива су ношене подршком публике оствариле побједе против ЖОК Радник од 3:0 и ЖОК Јахорина Пале од 3:1, док су у посљедњем мечу турнира послије велике борбе и пет одиграних сетова поражене од ОК Инова са 3:2. Поменути пораз није утицао на коначан пласман у коме су изабранице тренера Божа Антуновића и Горана Копривице сасвим заслужено заузеле прво мјесто.

У укупном пласману друго мјесто и сребрену медаљу су освојиле одбојкашице ЖОК Јахорина Пале док је треће мјесто припало ОК Инова. За најбољу одбојкашицу финалног турнира проглашена је коректор ЖОК Гацко RD Swisslion Јоавана Мастиловић.

Младе наде ЖОК Гацко RD Swisslion су овим оствариле и пласман на завршни турнир за првака Босне и Херцеговине који ће се одржати 25.05. и 26.05.2024., а на коме ће још учествовати и ЖОК Јахорина, као и ОК Центар ОРТ и ОК Нови Град Сарајево.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 08:30 Емисија: АТВ јутро

  Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

 • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

  Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

 • 11:00 Ловачки савети (Р)

  ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

 • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

  Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

 • 11:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 12:00 Телетрговина

  Телетрговина