ATV

Igrač priznao sve

Pogledajte namještenu utakmicu iz Srbije, ključnu ulogu u otkrivanju je odigrala UEFA

 • Izvor: Kliks
 • 04.02.2022. 08:56

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je četiri igrača FK Timok suspenzijom od ukupno šest godina zbog učestvovanja u namještanju utakmice Prve lige Srbije protiv Železničara (3:2).

Na dvije godine iz fudbala su izbačeni Miloš Gardić i Miloš Cvetković, a jednogodišnjom suspenzijom kažnjeni su Milan Blagojević i Aleksandar Mitrović.

Slučaj je, prema pisanju SportKluba, dobio epilog poslije izjave fudbalera Timoka, tadašnjeg šefa struke Vojkana Rajčića, trenera Gorana Stankovića i predstavnika kluba Stefana Mladenovića, koji su se složili da su Gardić i Cvetković učestvovali u nečasnim radnjama, da bi Gardić to na kraju sve i priznao saigračima u svlačionici.


Na kraju je upravo on i označen kao inicijator ovog krivičnog djela.

Posebno sumnjiv bio je treći gol Železničara, u kojem je učestvovalo nekoliko igrača Timoka, a označen je igrač s brojem 77 - Miloš Cvetković, kojem je na teret stavljena loša i neobjašnjiva reakcija u odbrani.

U svemu je bitnu ulogu odigrala i UEFA i njen Odjel za integritet takmičenja, koji je dostavio dokaze o velikom broju kladioničarskih uplata na pobjedu Železničara. Za kraj se navodi kako je riječ o prvostepenoj presudi te postoji mogućnost žalbe.

 • 19:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 20:00 Serija: Igra sudbine (12+)

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 21:00 Serija: Istine i laži (12+)

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 21:45 Serija: Merdokove misterije (12+)

  Priča je smeštena u Toronto 1895. godine i istražuje zanimljiv svet Vilijama Merdoka, zgodnog mladog detektiva, koji koristi radikalne forenzičke metode poput skupljanja otisaka prstiju kako bi rešio neke od najjezivijih zločina u gradu. Iako mu se kolege podsemavaju zbog njegovog radikalnog pristupa i izložen je skepticizmu svog šefa inspektora Brekenrejda , Merdok je često jedini koji može da reši slučajeve.

 • 22:30 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:40 Serija: Red Rok (12+)

  Kriminalistička serija smještena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina, donosi zaplete vezane za ubistva i međusobne odnose ljudi.