ATV

Шокантне информације

Бивши агенти ФБИ-ја пратио Новака Ђоковића

 • Извор: Агенције
 • 28.11.2023. 16:32

Једна од вијести из рубрике "Вјеровали или не" стиже из САД, тачније из "Њујорк Поста".

Модерна, фармацеутски гигант, ангажовао је бившег ФБИ агента да прати шта ради Новак Ђоковић јер спада у групу "високо ризичних славних личности", а уз Ђоковића ту спадају још и Илон Маск, најбогатији човјек на планети, те Расел Бренд, чувени глумац.

Погађате, свој тројици је заједнично што су били против обавезне вакцинације без детаљних провјера, иако их то не сврстава у групу антиваксера.

Ова фармацеутска компанија из Бостона је формирала тим бивших правника који чине "одјељење за дезинформације" тачније одјељење које прати наратив против вакцине.


Пет нових летова са бх. аеродрома: Познате цијене

Пет нових летова са бх. аеродрома: Познате цијене

Први су постојање овог одјељења разоткрили Ли Фанг и Џек Полсон, независни новинари.

Један од извјештаја имао је наслов - "Ђоковић је крунисан као херој антиваксера послије освајања УС Опена", преноси "Њујорк пост".

Најбољи тенисер планете није могао да се такмичи у Њујорку током 2021. и 2022. године због тога што је одбијао да прими вакцину. Како је рекао тада био је спреман да се одрекне трофеја.

Модерна је била забринута због тога што "противници вакцине" славе Ђоковићеву побједу, што је учинило да се многи на друштвеним мрежама "подсмијавају чињеници да је Модерна спонзор УС Опена".

И то није све, постоји и један дио извјештај.


АТВ открива детаље акције

АТВ открива детаље акције "Кар гејм": Ухапшен Перо Лопов

"Перспектива Ђоковића, који се противио вакцини што му није дозволио да се такмичи на УС Опен 2022. године, вратио се и освојио турнир који спонзорише Модерна ојачало је тврдње да су вакцине непотребне", стајало је између осталог у извјештају који преноси "Њујорк пост".

Бивши ФБИ агент који води ово одјељење је провео више од 20 година у служби и зове се Ники Рутман. Он је задужен за тим који прати главне вијести и интернет издања о информацијама које изазивају скепсу према вакцинама.

Модерна је запослила и технолошку фирму која је развила софтвер који прати садржај у вези са вакцинама на више од 150 милиона сајтова.

Пратите нас и путем Вибера

 • 07:00 АТВ јутро

  АТВ јутро

 • 09:00 Серија: Превртљиво срце (Р) (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 10:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 10:15 Ловачки савети

  ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

 • 10:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 10:55 Серија: Величанствени вијек: Косем (12+)

  Тридесет седам година од смрти Сулејмана Величанственог започиње запањујућа прича о владарици Османског Царства Махпеyкер Кöсем Султан.