Најбољи тенисер свијета

Ђоковић изненадио изјавом о новом тренеру: Да ли ће бити ико?

 • Извор: Агенције
 • 29.03.2024. 08:33

Новак Ђоковић говорио је у четвртак у Београду о свом растанку са Гораном Иванишевићем.

"Горан је прије свега пријатељ за живота, мој и моје породице, изузетно ми је драг и тиме што смо окончали сарадњу, не значи да ћемо престати да будемо пријатељи, напротив. Растанак је био позитиван, колико год то може да буде", казао је Новак у Дому омладине, на промоцији филма о свом тениском оцу, Николи Пилићу.

"Једноставно, дошло је до тачке засићења, осјетили смо да је вријеме да се разиђемо послије скоро шест година сарадње, гдје смо написали странице историје нашег спорта, освојили небројено Грен слемова и завршили неколико година на 'Броју један'. Прошли смо кроз сито и решето, кроз депортацију, дисквалификације, и тако даље. Многе моменте који нису нимало пријатни ни за њега као мог тренера, ни за мене, а увијек је упркос свему био ту за мене. Највише ћу се сјећати тог његовог људског односа у нашем играч-тренер односу и увијек су људске вриједности биле испред свега", објаснио је он у Београду.


Ђоковић признао зашто се разишао са Иванишевићем

Ђоковић признао зашто се разишао са Иванишевићем

Ђоковић и Иванишевић сарађивали су још 30. јуна 2019, када су озваничили да су постали тим.

"Због таквог односа и такве хемије, сам резултат дошао је као посљедица, нуспојава свега тога. Њему желим све најљепше и ми остајемо приватно у односу. Дошло је до разилажења. Што се тиче наредне етапе и поглавља у контексту тренера, још немам јасну идеју ко би то могао да буде и да ли ће некога уопште бити. Просто, увијек сам имао тренере уз себе, од малих ногу. Покушавам и сам да осјетим оно што ми у овом тренутку прија и што сматрам да ми је потребно. Бићете благовремено обавијештени", додао је Новак.

Следећи турнир за који је Ђоковић пријављен је Монте Карло Мастерс, који је на програму од 7. до 14. априла.

Пратите нас и путем Вибера

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 16:50 Центар дана

  Центар дана

 • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.