Инстаграм

Хит реакција Ђоковића на питање из квиза Потјера

  • Извор: Агенције
  • 15.02.2024. 11:52

У епизоди хрватског квиза Потјера појавило се питање на које је на друштвеним мрежама реаговао и Новак Ђоковић.

Наиме, Јошко је у завршној потјери питао ловца Деана Котигу: "За којег се тенисера 2014. године удала Јелена Ристић?" Котига је имао помало збуњен израз лица кад је чуо питање, а потом је рекао "даље".

Тада су такмичари добили прилику да Котигу врате корак уназад. Међутим, Жељко и Анте су након договарања схватили да не знају одговор па су рекли - Иван Љубичић.

Ту је сцену из квиза на свом Инстаграм профилу подијелио управо Љубичић, а у коментарима му се јавио Ђоковић.

"Аууууу! Па како то нису знали!?" написао је Ноле уз пуно емотикона који плачу од смијеха.

Јелена и Новак упознали су се преко друштва, а повезао их је разговор о спорту. Новаку је тад било 17 година, а Јелена је од њега старија 11 мјесеци. Вјенчали су се 2014. године и имају двоје дјеце.

"На први поглед освојила ме осмијехом. Наравно, изглед увек први долази до изражаја, али за љубав је потребно много више. Јелена је била искрена од првог тренутка и хвала Богу што смо се срели прије него што сам постигао велике успехе јер знам да је она са мном због мене, због Новака, због клинца којег је упознала када је имао 17 година. Она ми је највећа подршка, способна је, амбициозна и јака. Код ње највише волим искреност, то је оно што нас чини сретнима", рекао је Ђоковић једном приликом.

Пратите нас и путем Вибера