Српски ас

Новака ће тренирати жена?

 • Извор: Б92
 • 30.03.2024. 13:35

Пред Новаком Ђоковићем наредних дана и нед‌јеља је велика одлука, да ли ће ангажовати новог тренера и ко би то могао бити.

Новак је недавно рекао да "још нема јасну идеју" којим путем ће ићи, а у међувремену, у свијету тениса много је спекулација, од тога да ће то бити Ненад Зимоњић, па до тога да би могао да врати Марјана Вајду или Бориса Бекера, док поједини тврде да би за тренера могао да ангажује и жену - Кончиту Мартинес, Амели Морезмо или чак Џуди Мари.

Како год било, једна од бивших шампионки, Белгијанка Жистин Енан, сматра да је прије или касније мораало да дође до разлаза са Гораном Иванишевићем.

"Било је вријеме за обојицу да крену даље. У сваком случају, осјећамо да је међу њима била јака веза. Иванишевић му је много помогао и такво раздвајање је увијек могуће у каријери једног играча", сматра Енан, преноси б92.

По некима, није нереална опција ни да Новак у финишу каријере буде без тренера. Енан је дала свој примјер.

"По мени и томе гд‌је сам ја тада била у каријери, када сам била број један, тако нешто би изгледало незамисливо. То је веома лично, ја сад покушавам да уроним у своја осјећања од тада. Свака ситуација је другачија, свако искуство. Увијек ће бити људи око Новака Ђоковића. Видимо да на примјер има велико повјерење у кондиционог тренера. Потребно је да еволуира, ниједна врата не треба затварати, урадиће што осјећа да је најбоље у сваком случају, а то је веома лична одлука", закључила је Белгијанка.

Пратите нас и путем Вибера

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 16:50 Центар дана

  Центар дана

 • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.