Švajcarski teniser

Paprena ponuda mogla bi Federera vratiti na Vimbldon

 • Izvor: Blic
 • 04.02.2023. 14:41

Jasno je da je Švajcarac Rodžer Federer jedan od najboljih tenisera svih vremena i da bi njegov povratak u svijet tenisa, na ovaj, ili onaj način bio ogromna stvar za "bijeli" sport.

Izgleda da Federerov život bez tenisa neće predugo trajati. Samo što je završio svoju prebogatu karijeru, velike su šanse da će se vratiti ovom poslu i to ni manje ni više nego na Vimbldon.

On bi mogao da se nađe u konsultantskom timu televizije “Bi-Bi-Si”, koja će se kao i svake prethodne godine i ove baviti najvećim teniskim turnirom na svijetu, prenosi Sportal.

Federer i “Bi-Bi-Si” već sada u odmaklim pregovorima i saradnja između Švajcarca i jedne od najpoznatijih medijskih kuća na pomolu. On je sebe i najavljivao u ovoj vrsti posla i to odmah nakon završetka Lejver kupa na kojem se i oprostio od tenisa.

– Komentarisanje mečeva, da tako vratim nešto tenisu, mogu to da zamislim. Nekada gledam mečeve mnogo više zbog komentatora nego zbog same igre – rekao je tada novinarima.

Takođe, lako se može desiti da se Federer ne zaustavi na saradnji sa samo jednom medijskom kućom, budući da je i ESPN zainteresovan da ga angažuje kao stručnog konsultanta. BBC je davao i do 250 hiljada evra po turniru svojim komentatorima, a sigurno je da bi Federer dobio mnogo više novca.

 • 20:00 Tet a tet sa Tatjanom Trninić

  Privilegija je znati o čemu se priča na važnim sastancima, iza zatvorenih vrata, u četiri oka.

 • 21:00 Serija: Igra sudbine

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 21:50 Serija: Istine i laži

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 22:35 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:45 Serija: Red Rok

  Kriminalistička serija smeštena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina

 • 23:15 Serija: Biro (12+)

  Jedna od najpoznatijih istorijskih drama i televizijskih serija.