ATV

Најбољи тенисер свијета

Снимак Ђоковића с козом одушевио Србију: Новак с "рођаком" на Космају

 • Извор: Агенције
 • 26.09.2023. 09:07

Буран дио сезоне је иза Новака Ђоковића - освајање 24. Грен слема на УС опену, долазак у Београд на дочек, па Дејвис куп у Шпанији и онда мало заслуженог одмора.

Најбољи српски спортиста одмараће све до краја октобра када га чека наступ на Мастерсу у Паризу, а до тада има сасвим довољно времена да напуни батерије.

Одлучио је да то уради у Србији, па су се на друштвеним мрежама појавили снимци и фотографије са Космаја, гдје је Новак Ђоковић вријеме проводио у природи...

Навијачима најбољег тенисера свих времена посебно је у очи упао снимак на којем се види како се Новак Ђоковић игра са козом (На енглеском ГОАТ, што значи највећи свих времена), а симболика је и више него јасна.


Човјек рођен без руку и ногу имао четири жене и 70 љубавница

Човјек рођен без руку и ногу имао четири жене и 70 љубавница

Часлав, како гласи име животиње са којом се играо најбољи српски спортиста, представља и његову доминацију у свјетском тенису током скоро две деценије!

Иначе, домаћини Новака Ђоковића на Космају били су одушевљени посјетом.

"Била нам је велика част угостити овог великана Србије! Понос нашег народа, промотер доброте, скромности и позитивне енергије, доказ да велики људи могу остати вјерни своме народу и својим коријенима. Захваљујемо се на пруженој прилици да проведемо вријеме са оваквим човјеком", наводи се у објави коју су подијелили на својим друштвеним мрежама.

Дружење Новака Ђоковића са козом одушевило је његове фанове, пошто су сви редом закључили да су они "рођаци". То није ништа неумјесно, а повезаност долази од енглеске ријечи за козу која се често користи и у спортским круговима.

Скраћеница ГОАТ значи, односно "Највећи свих времена", а то је титула коју Новак Ђоковић сасвим заслужено носи.

Такође, коза се на енглеском каже управо ГОАТ, па ћете симбол ове животиње често видјети поред имена најбољих спортиста свих времена попут Мајкла Џордана, Тома Брејдија, Јусеина Болта, Лионела Месија, Новака Ђоковића...

Пратите нас и путем Вибера

 • 13:25 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

  Путописна авантура са потписом Бањалучанина Роберта Дацешина.

 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 14:00 Серија: Превртљиво срце (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 14:50 Серија: Истине и лажи (Р)

  Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

 • 15:40 Серија: Авионџије (Р)

  Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.