Bajern pretrpio težak poraz u Tel Avivu

  • 29.11.2018. 23:02

Košarkaši Bajerna iz Minhena poraženi su na gostovanju u Tel Avivu od Makabija rezultatom 95:71 u desetom kolu Evrolige.

Poslije ubjedljive pobjede na gostovanju na Kanarskim ostrvima Bajern je sada pretrpio težak poraz i ispao sa pozicije koja vodi u Top 8.

Makabi je ostvario prvu pobjedu u Evroligi sa novim trenerom, bivšim stručnjakom Olimpijakosa Janisom Sveropulosom.

Makabi je utakmicu riješio sjajnom igrom u prvih 20 minuta kada je stekao 18 poena prednosti. Radonjićev Bajern je u drugom dijelu uspio djelimično da ublaži, ali je ekipa ostala bez snage, te je u finišu upisala ubjedljiv poraz. 

U pobjedničkoj ekipi poenterski se istaklo nekoliko igrača. Majkl Rol je postigao 14, Aleks Tajus 13, Tarik Blek 12, a Skoti Vilbekin deset poena. Džoni O'Brajant je imao devet, uz deset uhvaćenih lopti. 

Najefikasniji u Bajernu bila je bivša NBA zvezda Derik Vilijams sa 15 poena. Stefan Jović je imao šest, uz pet asistencija, a Vladimir Lučić je bio najbolji igrač Bavaraca i meč je završio sa 11 poena i sedam skokova.

Тагови:
  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    ''Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином