Prva liga Srpske

Borac gostuje u Prijedoru

  • 16.11.2018. 14:49

Najzanimljiviji duel 15. kola Prve lige Republike Srpske biće odigran u Prijedoru, gdje će trećeplasirani Rudar dočekati lidera iz Banjaluke, kojem ovo gostovanje dolazi u nezgodan čas, poslije poraza u Prnjavoru u Kupu Srpske.

Rudar u posljednje vrijeme igra sjajno i sigurno da će biti teška prepreka Banjalučanima, koji žele zadržati prednost od četiri boda u odnosu na prvog pratioca Slogu, koja je domaćin Željezničar Sport timu. Prvoligaš s "predgrađa" u finiš jeseni ulazi jači za iskusnog Branislava Krunića, koji ponovo predvodi ekipu Zorana Ćurguza.

Alfa Modriča je domaćin Kozari, obje ekipe nalaze se u negativnoj seriji i bodovi su im potrebni zbog mira u kući, a sastav iz Gradiške želi i revanš za težak poraz (1:4) koji je doživio na svom terenu od istog rivala.

Dva derbija donjeg dijela tabele igraju se u Banjaluci, gdje mrkonjićka Sloboda čeka fenjeraša iz Zvornika, dok je Slavija domaćin Sutjesci.

Podrinje u Јanji čeka Tekstilac i sigurno je da domaćin blagi favorit u ovom meču.

Parovi 15. kola:

Subota, 13 časova

VELIKA OBARSKA: Sloga (GC) - Željezničar Sport tim 

BANjALUKA: Sloboda (MG) - Drina (Z) 

ISTOČNO SARAЈEVO: Slavija - Sutjeska 

MODRIČA: Alfa Modriča - Kozara 

PRIЈEDOR: Rudar Prijedor - Borac (BL) 

ЈANjA: Podrinje - Tekstilac 

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм